Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Preotul acuzat de pedofilie ar fi făcut mai multe victime. Ce ținea în biserică

Your browser doesn't support HTML5 video.

Preotul de 44 de ani din Constanța, acuzat de pornografie infantilă, ar fi încercat să racoleze mai multe copile, nu doar pe faţă de 13 ani din Iaşi.

Procurorii DIICOT au extins urmărirea penală pe numele său, după ce au constatat că individul ar fi încercat să convingă mai multe fetiţe să pozeze indecent, printre care şi o victimă de 10 ani.

Cazul a ieșit la iveală pe 16 iulie, atunci când preotul de 44 de ani a fost reținut, după ce procurorii DIICOT l-au acuzat de faptul că a luat legatura cu o fată de 13 ani, pe rețelele de socializare, pe care a convins-o să îi trimită poze indecente.

Însă acțiunea procurorilor DIICOT s-a extins după ce au fost făcute expertizele informatice. Atunci s-a aflat că băratul își creea mai multe contruri false în care mințea. Lua legatură cu mai mute fetițe pe care le convingea să îi trimită pozee cu caracter sexual și chiar încerca să le convingă să se întâlnească cu el ca să le convingă să întrețină relații sexuale. Asta în condițiile în care una dintre fetițe avea doar 10 ani.

Polițiștii au mai aflat că barbatul ținea în biserica în care lucra un calendar creștin-ortodocs în care își notase mai multe conturi de socializare ale copilelor.

Citește și
caine tarat de masina
Preotul care stropise o lesbiană cu agheasmă a legat acum un câine de maşină şi l-a târât

Încă de la începutul anchetei, preotul a fost suspendat de la slujire până la lămurirea acestei situații.

 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult