Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Pregătirile de nuntă încep din timp. Viitorii miri sunt așteptați cu rochii și costume, la târgul de nunți din Cluj-Napoca

Your browser doesn't support HTML5 video.

Deși abia a început anul, cei care și-au planificat nunta în 2024 au reluat pregătirile pentru eveniment. Așa că au trecut și pe la târgul de nunți din Cluj-Napoca.

Vedetele sunt, desigur, rochiile de mireasă, așa că au fost expuse mii de modele, unele cu prețuri tentante, reduse chiar la jumătate.

Daria va îmbrăca rochia de mireasă în luna septembrie. A început deja pregătirile, în decembrie, și a pus la punct aproape toate detaliile. Trebuie să găsească acum și rochia perfectă.

Daria, viitoare mireasă: „Super simplă, fără sclipici, fără perluțe, să fie simplă, să fie A-line, în rest mă las pe mâna specialiștilor. Doar alegerea tortului. Rochia și verighetele, trei lucruri mai avem de bifat pe listă și am cam terminat.”

Peste 1.000 de modele de rochii au fost expuse la târgul din Cluj - Napoca. Pentru toate gusturile și buzunarele.

Citește și
nunta maroc
Momentul în care o nuntă este întreruptă de cutremurul din Maroc. Oamenii au părăsit imediat localul | VIDEO

Andreea Bal, organizator: „Am început subtil să probăm și variantele simple, simple fără dantelă, fără sclipici, cât mai simple, dar încă timid. Avem reduceri de până la 50% pe perioada târgului, prețurile variază de la 3.000 lei, cu reducere aplicată până la 5.500 de lei, în funcție de modelul ales.”

Dominic și Delia își unesc destinele în această toamnă, cu o nuntă mare, așa că au început pregătirile în urmă cu un an. Caută acum ținute pentru ziua cea mare.

Delia, viitoare mireasă: „Am probat atât rochii simple, cât și rochii mai încărcate. Aș merge mai degrabă pe un stil elegant mai simplist. Îmi plac genul acesta de rochii, cu crinolina cât mai mare, decolteul în formă de inimă.”

Dominic, viitor mire: „Costumul de mire, acolo nu îmi fac probleme, am o idee generală și mă hotărăsc mai repede decât mireasa. Excluzând venitul din plicuri, ar ajunge la 20.000 - 24.000 de euro având în vedere că avem și un număr însemnat de invitați, 300-350.”

Marius Felecan, organizator târguri de nunți: „Am fost surprinși plăcut că și miresicile din 2025 deja sunt nerăbdătoare și vin să vadă ce le putem oferi.”

Târgul de nunți din Cluj - Napoca se închide duminică, așa că cei care nu au găsit încă ținută potrivită mai au la dispoziție câteva ore.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult