Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Prăpăd în sudul țării din cauza furtunii: copaci doborâți, mașini avariate, 2 persoane rănite

Your browser doesn't support HTML5 video.

Este cod galben de ploi în mare parte din ţară, iar furtunile le-au pus probeleme oamenilor. În Bucureşti a fost cod portocaliu luni seară: 6 maşini au fost avariate şi două persoane, rănite.

În Prahova, câţiva stâlpi de elctricitate s-au prăbuşit, iar zeci de copaci au fost smulşi din rădăcină. În oraşul Mizil, în urma vijeliei, s-a declanşat şi un incendiu.

Vântul puternic a făcut ravagii în judeţul Prahova. Mai mulţi copaci au fost doborâţi, iar firele de curent s-au rupt sub greutatea arborilor.

Localnic: "A fost ceva extraordinar de puternic, eu n-am mai văzut o vijelie mai puternică ca asta."

Din cauza furtunii, câteva cabluri de electricitate care s-au rupt şi au căzut peste acoperişul unei case, au provocat un incendiu în Mizil.

Citește și
vijelie
Prăpăd în Timișoara, după o furtună puternică. Vremea devine instabilă în toată țara

Alina Persinaru, purtătorul de cuvânt al IJP Prahova: "Un copac a rupt cablurile de electricitate iar acoperişul unei locuinţe a fost afectat provocând un incendiu."

Dărâmat de un copac a fost şi gardul bisericii.

Alexandru Pipelea, poliţist local: "Vijelie mare, s-a manifestat cu mare, foarte mare violență. A ţinut circa 20-30 de minute, a ţinut intens. E un copac destul de mare care a provocat pagubă căzând pe gardul bisericii."

Şi la Fulga, judeţul Prahova, trei stâlpi de electricitate s-au frânt din cauza vijeliei iar sute de gospodarii au rămas fără curent electric. Probleme au fost şi pe şosele, iar în mai multe zone din judeţ traficul a fost îngreunat din cauza copacilor care au căzut pe carosabil.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult