Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Povestea emoționantă inventată de un tânăr din Neamț după ce a furat 12.000 de lei din casa bunicii

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un tânăr de 18 ani din Neamț s-a ales cu dosar penal după ce a inventat o poveste emoționantă pentru a justifica lipsa unei sume mari de bani.

Băiatul și-a păcălit bunica și a continuat să mintă și în fața polițiștilor, unde s-a prezentat drept victima unei tâlhării.

Tânărul a luat din casă 12.000 de lei și s-a gândit să își încerce norocul la păcănele. A sperat că va da lovitura și că își va dubla suma. Așa se gândea că va pune înapoi banii familiei înainte ca cineva să le observe lipsa.

Doar că planul lui nu a funcționat pentru că a pierdut toți banii în câteva ore. Imediat a născocit o poveste, inițial în fața bunicii. A spus că a fost atacat, lovit și jefuit pe o stradă din Târgu Neamț, iar biata femeie a sunat la 112.

Ca să fie cât mai convingător, tânărul le-a arătat polițiștilor chiar și câteva răni, însă a refuzat internarea susținând că nu este cazul să rămână în spital. Anchetatorii au continuat cercetările, dar și-au dat seama că sunt duși pe o pistă falsă.

Citește și
schelet
Ce a pățit individul care și-a ucis fosta soție și fetița de 5 ani, în urmă cu 17 ani. Scheletul copilei, găsit în grădină

Și nu după multă vreme au aflat că băiatul pierduse toți banii la jocurile de noroc. Tânărul s-a ales cu un dosar penal pentru inducerea în eroare a autorităților și riscă până la 5 ani de închisoare.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult