Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un tânăr de 22 de ani și-a violat bunica de 79 de ani. Ce l-a înfuriat

Your browser doesn't support HTML5 video.

Faptă revoltătoare comisă de un tânăr de 22 de ani din judeţul Vaslui. Cu mintea întunecată de alcool, individul şi-a violat bunica, în vârstă de 79 de ani.

Era furios că bătrâna nu a vrut să îi dea bani, ca să petreacă alături de prietenii de pahar. N-a ţinut cont că femeia l-a crescut şi a batjocorit-o fără milă.

Bunica şi nepotul locuiesc în casa femei, la marginea Vasluiului. Mama tânărului a plecat la muncă în străinătate, pentru a-i putea întreţine pe el şi pe sora lui. Orfan de tată, individul nu a muncit niciodată, dar potrivit vecinilor se îmbată des şi îi cerea bani bătrânei. Dacă aceasta îl refuză spărgea toate geamurile. Aşa s-a întâmplat şi acum pentru că în final să o şi violeze.

„S-a auzit că nepotul a violat pe bunică. Avea ce avea cu bunica, voia toţi banii ei, ea mai strângea că avea o vârstă. Când am auzit ce s-a întâmplat, e ruşinos, foarte ruşinos”, a spus o vecină. 

În stare de şoc şi plină de răni, biata femeie a sunat la 112 şi şi-a reclamat nepotul. Cei de la Ambulanţă i-au venit în ajutor.

Citește și
A fost găsită fetița de 2 ani care a dispărut de acasă
Fetiță de 3 ani violată într-o școală goală de un vecin. Cum a fost găsită

„O pacientă 79 ani, care a declarat că a fost agresată sexual. Mai exact, ea a declarat că a fost violată de nepot, în cursul nopţii. La faţa locului, echipajul a găsit pacienta conştientă foarte speriată, cu echimoze şi mărci traumatice pe corp. I s-a acordat primul ajutor şi a fost transportată la spitalul din Vaslui”, a spus Dan Ungureanu, SAJ Vaslui.

Bătrâna a rămas internată iar agresorul ei a fost reţinut de poliţişti.

„L-a crescut, l-a supravegheat. Nu m-am gândit să se lege de bunica lui. Ea o femeie cuminte, bolnavă, a mers în cadru o perioadă. Am rămas surprinsă. Mă duceam în oraş, era salvarea, poliţia”, a spus o localnică. 

Pentru fapta lui nepotul violator risca 7 ani de puşcărie.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult