Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Povestea cățelușei salvate după ce a trăit 4 luni în beznă, sub o linie de metrou

Your browser doesn't support HTML5 video.

Vineri seară a avut loc o operaţiune de salvare fără precedent la staţia de metrou Pantelimon. O căţeluşă care era captivă de câteva luni într-un tunel de sub linia de tren a fost scoasă la lumină cu ajutorul unor oameni cu suflet.

Angajaţii Metrorex au auzit-o plângând şi au hrănit-o în tot acest timp cu resturi de mâncare, dar nu au reuşit să o scoată. Într-un final, cineva a făcul un apel pe internet, iar câţiva voluntari au reuşit să salveze căţeluşa, pe care au botezat-o Lucky sau „Norocoasa.”

IMAGINI: NOIZZ.ro

Oamenii s-au pregătit să salveze un suflet nevinovat, care timp de 3 sau 4 luni a trăit în beznă totală şi pe deasupra căreia au trecut zilnic sute de trenuri.

Reporter: „Cineva o poate lua, să pună mâna pe ea sau e sperioasă? Nici pe dumneavoastră, care îi daţi să mănânce nu va lăsă?” Salvator: „E foarte greu de intrat. E înăuntru şi dacă e să fugă nu are pe unde.”

Citește și
bătaie pisici
Un câine intervine în bătaia dintre două pisici. Filmarea care face senzație pe internet

Angajaţii Metrorex sunt cei care au auzit-o şi care i-au aruncat de mâncare. Într-un final, după ce oamenii au aflat de pe site-urile de socializare că există o căţeluşă captivă, câţiva voluntari cu suflet mare au reuşit să o salveze.

Operaţiunea a avut loc după miezul nopţii, când metrourile nu mai circulau şi a durat până în jurul orei 3 dimineaţa.

Rareş Păunescu, salvator: „Extrem de îngust, undeva la 60 de centimetri. Am reuşit totuşi, cu puţine coate zgâriate. M-a atacat de două ori, pentru că nu mai văzuse lumina de foarte mult timp. După aprecierile noastre, undeva la 3-4 luni a stat acolo şi nu mai era obişnuită cu lumina şi cu oamenii. A sărit la mine de vreo 2-3 ori, dar până la urmă am reuşit să o scot. Ea nu m-ai avea pe unde să iasă de acolo.”

Răzvan: „Căţeluşa este la un adăpost. A fost îngrijită, a fost consultată de medicul veterinar, i s-a dat de mâncare, este într-o formă, din câte am înţeles, destul de bună.”

Pentru că a supravieţuit în condiţii greu de imaginat, salvatorii au botezat-o „Norocoasa". După ce îşi va reveni şi se va obişnui cu oamenii, căţeluşa va fi dată spre adopţie.

Sursa: Noizz Raport

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult