Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Postare bizară făcută de Mădălina Ghenea pe Instagram. La scurt timp, contul vedetei a dispărut

Mădălina Ghenea a șocat, miercuri, pe toată lumea cu ultima ei postare pe Instagram.  

Incidentul recent legat de contul de Instagram al Mădălinei Ghenea a generat reacții puternice din partea fanilor săi. Ultima postare publicată pe pagina sa a stârnit numeroase controverse și speculații.

Cu doar o zi înainte, Mădălina Ghenea părea extrem de fericită, distribuind un videoclip în care se afla într-un avion privat, purtând lenjerie intimă. Această postare a atras rapid atenția comunității online și chiar designerul român Cătălin Botezatu a lăsat un comentariu admirativ.

Designerul a scris: „Mamăăă! Și am vrut să mă fac pilot!!!! Cea mai frumoasă femeie din lume!”.

Însă, ulterior, videoclipul a fost șters, iar poza de profil a Mădălinei Ghenea a fost schimbată cu una de doliu, sugerând că aceasta a pierdut pe cineva drag.

Citește și
cannes
Cum au arătat Dana Rogoz, Gina Chirilă și Mădălina Ghenea la Festivalul de Film de la Cannes | GALERIE FOTO

Imaginea respectivă a fost partajată și în feed-ul de postări, însoțită de mesajul: „Odihnește-te în pace, înger mic” („RIP little angel!”). Această postare a declanșat un val de întrebări din partea urmăritorilor săi, care sunt confuzi cu privire la pierderea suferită de actriță.

Deși Mădălina Ghenea nu a oferit multe detalii despre incident, se poate deduce că trece printr-o perioadă extrem de dificilă și emoțională, ceea ce o face să nu fie în stare să împărtășească mai multe informații cu publicul.

Pe lângă asta, câțiva dintre urmăritori i-au cerut să ofere mai multe clarificări cu privire la situație, deoarece aceasta a indus confuzie în rândul comunității sale online. Unul dintre internauți i-a scris: „Mădălina, ai putea să ne spui ce s-a întâmplat? Creezi o mulțime de nedumeriri în rândul urmăritorilor tăi”.

Ulterior, contul de Instagram al Mădălinei Ghenea nu mai este accesibil.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult