Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Posesorul celor 30.000 de euro pierduți într-un supermarket din Timișoara a fost găsit

S-a risipit misterul în privința celor 30.000 de euro pierduți într-un magazin Kaufland din Timișoara, la începutul lunii mai.

Pornind de la imaginile surprinse de camerele de supraveghere, polițiștii au încercat să-l identifice pe bărbatul care a pierdut plicul cu cei 30.000 de euro, dar cercetările nu au dus la niciun rezultat. Însă, după mai bine de două săptămâni, bărbatul s-a dus singur la Poliția Timișoara cu dovezi că banii îi aparțin, relatează Opinia Timișoarei.

Întrebat de ce nu a venit imediat după ei, bărbatul, în vârstă de 60 de ani, din Timiș, a spus că nu s-a grăbit știind că banii sunt în siguranță în mâinile polițiștilor și a așteptat să ‘se liniștească apele’. A precizat că tocmai îi scosese de la bancă și ar fi prezentat acte în acest sens.

Vă reamintim, cei 30.000 de euro erau într-un plic ce i-a căzut din buzunar în supermarket, după ce omul, care nu cumpărase nimic din magazin, pentru a nu sta la coadă, s-a strecurat printre barele care direcționeză clienții spre ieșire, pe lângă casele de marcat.

Pe imaginile suprinse de camerele de supraveghere se vede cum la câteva secunde după ce își pierde banii, un alt client dă cu căruciorul peste plicul în care se aflau cei 30.000 de euro.

Imediat, o angajată înșfacă plicul și aleargă după păgubit, dar nu reușește să îl ajungă din urmă.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult