Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Pompierii au intervenit în forță, în Botoșani, după ce un contrabandist și-a incendiat mașina într-un lan de porumb

Your browser doesn't support HTML5 video.

Polițistii din Botoșani scotocesc tot județul pentru a identifica șoferul unei mașini în care au fost găsite țigări de contrabandă.

Bărbatul nu a oprit la un filtru, așa că polițiștii de frontieră au plecat în urmarirea lui și au tras mai multe focuri de armă. Totusi, omul a reușit să se îndepărteze, a ascuns mașina într-un lan de porumb, apoi, ca să ascundă toate urmele, i-a dat foc și a fugit.

"În cadrul acţiunii desfăşurate au identificat în extravilanul localităţii Roşiori, judeţul Botoşani, un autoturism despre care existau informaţii că ar fi implicat în acte de contrabandă. Şoferul autoturismului suspect nu a oprit la semnalele regulamentare ale poliţiştilor şi, în consecinţă, aceştia au fost nevoiţi să folosească armamentul din dotare, cu respectarea prevederilor legale, trăgând mai multe focuri de avertisment, atât în plan vertical, cât şi către pneurile autoturismului", se arată în comunicat. Polițiștii au reușit să scoată din autoturism mai multe colete cu țigări până ce masina să fie cuprinsă în totalitate de flăcări.

Totodată, anchetatorii au cerut ajutor pompierilor pentru ca incendiul să nu cuprindă tot lanul de porumb. Acum se fac investigații pentru identificarea șoferului.

"Poliţiştii de frontieră sosiţi la faţa locului au reuşit să extragă, înainte ca focul să se extindă asupra întregului autoturism, mai multe colete cu ţigări de contrabandă. Incendiul a fost stins de către pompierii de la ISU Botoşani, sosiţi în scurt timp, existând pericolul extinderii acestuia în lanurile de vegetaţie uscată din apropiere", precizează reprezentanţii STPF Botoşani.

Citește și
ambulanta 112
Urmărire ca în filme, cu sfârșit tragic, în Botoșani. Un tânăr e în comă, după ce a fost împușcat în cap

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult