Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Pompierii se luptă de 2 zile cu un incendiu. Oamenii, sfătuiți să rămână în case

Your browser doesn't support HTML5 video.

De duminică, pompierii din Prahova încearcă să pună capăt unui incendiu izbucnit la un depozit de mase plastice, care degaja o mare contitate de fum

Mai grav este ca în clădirea respectivă erau păstrate ilegal şi substanţe periculoase, susţin reprezentanţii Gărzii de Mediu.

Locuitorii din zona de sud a oraşului au fost sfătuiţi să rămână în case, cu ferestrele închise, sau să se retragă de urgenţă în zone cu aer curat până la rezolvarea situaţiei.

Un comitet pentru situaţii de urgenţă s-a întrunit deja la Primăria Ploieşti pentru a evalua situaţia. Autorităţile au constatat cu surprindere că în incinta unde a izbucnit incendiul figurează o firmă de construcţii, nicidecum un depozit. Oamenii din zona spun că din cauza fumului nu mai pot deschide ferestrele, iar rufele li s-au acoperit de funingine. Copiii tuşesc întruna şi se plâng că îi ustura gâtul, spun părinţii. 

Între timp, zeci de pompieri continua lupta cu flăcările. Cauza incendiului nu a fost încă stabilită. Pompierii iau în calcul mai multe ipoteze, de la un scurtcircuit până la un foc pus intenţionat.

Citește și
Fetita mutilata de porc
Accident urmat de un incendiu, pe un drum din Agigea. Cum se simte șoferul

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult