Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Poliţiştii locali din Timişoara au găsit patru dintre cei şase bărbaţi suspectaţi că au participat la crima dintre migranţi

Your browser doesn't support HTML5 video.

UPDATE Poliţiştii locali din Timişoara au găsit patru dintre cei şase bărbaţi suspectaţi că au participat la crima dintre migranţi

Poliţiştii locali din cadrul Biroului Ordine Publică şi Intervenţie Rapidă Timişoara au identificat patru dintre cei şase suspecţi de crimă, în urma conflictului izbucnit, luni seara, între două grupuri de migranţi, pe o stradă din Timişoara. Aceştia au fost predaţi poliţiştilor de la IPJ Timiş.

Cei patru migranţi erau cazaţi la o pensiune din Timişoara.

"Poliţiştii locali au fost solicitaţi, miercuri după-amiază, de către poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, să-i sprijine în acţiunea de identificare a suspecţilor în cazul crimei din data de 19 aprilie, din zona Gării de Nord, existând date că aceştia ar fi cazaţi la Pensiunea Diamond Residence de pe str. Miron Costin. Astfel, în locaţia respectivă au fost identificaţi patru din cei şase suspecţi şi încă patru persoane tot din categoria migranţilor care nu deţineau documente şi care au fost predate la IGI”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Locale Timişoara.  

Știre inițială

Citește și
Poliția
Timișoara: Un bărbat a murit, iar altul a fost grav rănit, în urma unei răfuieli între migranţi

Poliţia Timiş face apel la populaţie să ajute la identificarea mai multor persoane care au fost implicate în incidentul de luni, din zona Gării de Nord din Timişoara, în urma căruia un migrant afgan a fost ucis, iar altul rănit.

Poliţia Timiş a făcut publice, miercuri, imagini în care apar mai mulţi bărbaţi care ar fi fost prezenţi la locul faptei.

"Facem apel la cetăţeni ca oricine poate oferi informaţii cu privire la persoanele din imagini să apeleze de îndată Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie. Orice informaţie este benefică în vederea soluţionării acestui caz", arată Poliţia Timiş, într-un comunicat transmis Agerpres.

Totodată, Poliţia Timiş recomandă cetăţenilor ca la întâlnirea în spaţiul public cu oricare dintre bărbaţii din imagini să păstreze distanţa şi să evite orice interacţiune cu aceştia.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult