Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Polițiștii din București au depistat un bloc de locuințe aflat în construcţie care figura în acte drept "gata, terminat"

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un bloc de locuințe aflat în construcţie, figura în acte drept "gata, terminat" acuză polițiștii bucureșteni. Oamenii legii au descins la mai multe adrese din capitală, în căutarea celor implicaţi în presupusa înşelăciune.

La sediul la Serviciului de Investigații criminale Sector cinci au ajuns miercuri dimineață 12 persoane: doi sunt inspectori în construcții, alți doi sunt dezvoltatorii blocului în cauză iar restul sunt martori. Înainte de audieri au avut loc însă trei percheziții una am fost la Primăria sectorului 5, iar celelalte două acasă la dezvoltatori şi una la firma acestora.

Cu alte cuvinte dezvoltatori sunt bănuiți că ar fi întocmit în fals recepția unui bloc înainte ca acesta să fie construit în totalitate.

Ar fi făcut asta ca să poată începe să vândă locuințe. Dosarul vizează fapte de înșelăciune, fals în declarații, fals intelectual și uz de fals și urmează să aflăm dacă la finalul acestor audiere se vor impune și măsurile preventive pentru cei chemați la declarații.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult