Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Polițiștii au vrut să oprească un șofer în trafic, în Târgoviște, dar acesta a abandonat mașina și a fugit. Ce ascundea

Un şofer de 25 de ani pe care poliţiştii voiau să îl oprească în trafic a fugit din maşină în curtea unui imobil abandonat din Târgovişte, ulterior s-a constatat că avea permisul anulat, iar la drugtest a ieşit pozitiv, informează, luni, IPJ Dâmboviţa.

"În momentul în care un şofer ar fi observat un echipaj de poliţie de la Serviciul Rutier că intenţionează să îl oprească pentru control, ar fi oprit autoturismul condus, ar fi fugit din acesta şi ar fi sărit gardul în curtea unui imobil abandonat din proximitatea străzii Calea Domnească. Având în vedere comportamentul acestuia, poliţiştii l-au urmărit, ulterior, fiind identificat în zona respectivă. Şoferul, în vârstă de 25 de ani, din Aninoasa, a fost condus la sediul poliţiei, unde, în urma testării cu aparatul din dotare, au reieşit indicii cu privire la posibila prezenţă a substanţelor psihoactive", precizează IPJ Dâmboviţa.

Bărbatul a fost dus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanţe interzise.

Totodată, din verificările efectuate, poliţiştii au constatat că şoferul avea anulat permisul de conducere din anul 2022.

Incidentul a avut în noaptea de 16 martie, iar bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore. Ulterior, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte, fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult