Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Polițiștii au trimis la expertiză arma folosită de bărbatul care a încercat să jefuiască un magazin din Galați

Your browser doesn't support HTML5 video.

După arestarea preventivă a tânărului din Galaţi care a încercat să jefuiască un magazin, poliţiştii au trimis la expertiză arma folosită de suspectul în vârstă de 23 de ani.

Bărbatul a ameninţat-o pe vânzătoare şi i-a cerut toţi banii din casă de marcat. Prezenţa de spirit a femeii a transformat tâlhăria într-un eşec.

Încercarea nereuşită de tâlhărie a fost surprinsă de camerele de supraveghere instalate în magazin. În imagini se vede cum individul are faţa acoperită cu o cagulă, iar în mână are un pistol. Vânzătoarea nu s-a pierdut cu firea şi l-a avertizat pe tânăr că va apăsa butonul de panică, lucru pe care l-a şi făcut.

Reporter: "Care a fost prima reacţie a dumneavoastră?„

Vânzătoare: Să apăs butonul de panică.

Citește și
Incidența cazurilor de Covid-19 scade sub 7 la mie în Constanța. Ce rată de infectare e în București
Incidența cazurilor de Covid-19 scade sub 7 la mie în Constanța. Ce rată de infectare e în București

Reporter: ”Cum de nu v-aţi speriat?”

Vânzătoare: ”Nu ştiu, cred că şocul ăla nu mi-a dat voie să nu mă panichez, a fost reacţia de moment. I-am spus eu că apăs butonul de panică. Şi în momentul când i-am spus m-a văzut şi s-a panicat şi a fugit”.

Acum agenţii de poliţie încearcă să stabilească dacă arma folosită în tentativa de jaf este sau nu letală. Vă reamintim că bărbatul a fost prins ieri într-un sat din judeţul Galaţi, iar în urma percheziţiei domiciliare au găsit atât hainele folosite de acesta la săvârşirea infracţiunii precum şi arma împreună cu muniţia ei.

Agent şef adjunct Ciprian Stoica, Purtător de cuvânt Poliţia Galați: "Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă de reţinere, iar ulterior instanţa de judecată a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile”.

Dacă experţii vor dovedi că pistolul face parte din categoria armelor letale, pe lângă acuzaţia de tâlhărie calificată, va fi acuzat şi de infracţiune de deţinere de arme letale fără autorizaţie.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult