Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Polițistă din Timiș bătută crunt de o femeie, cu pumnii și picioarele. Incredibil de la ce a pornit totul

O polițistă din Timiș a ajuns la spital după ce a fost bătută cu pumnii și picioarele de o femeie. Totul a pornit de la o reclamație privind muzica prea tare dată de o gospodărie.

Incidentul a avut loc sâmbătă seara, în localitatea Beregsău Mare, după ce vecinii au sunat la 112 pentru că la o casă era dată muzica mult prea tare, scrie Opinia Timișoarei.

La fața locului a ajuns un echipaj de poliție, iar agenta a bătut la poarta casei, moment în care proprietarii au devenit recalcitranți.

În timp ce colegul ei încerca să încătușeze un bărbat, polițista a fost luată la bătaie de o tânără de 22 ani, care a băgat-o pur și simplu în spital pe agentă.

Bătăușa a fost arestată pentru ultraj, polițista are nevoie de 7-8 zile de îngrijiri medicale

„În fapt, s-a reținut că în data de 04.11.2023, în jurul orei 19:50, în timp ce inculpata se afla în localitatea Beregsău Mare, județul Timiș, a agresat-o fizic pe persoana vătămată, agent principal de poliție, ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în timpul programului de lucru, lovind-o, în repetate rânduri, cu pumnii, picioarele și trăgând-o de păr, într-un loc public, cauzându-i victimei leziuni pentru a căror vindecare sunt necesare un număr de 7-8 zile de îngrijiri medicale”, au transmis reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara.

Citește și
accident tren
Cum a scăpat de închisoare o polițistă, după ce o femeie încătușată a fost lovită de tren. Autospeciala era pe o cale ferată

Scandalagioaica a fost în cele din urmă încătușată și arestată preventiv pentru 30 de zile, sub acuzația de ultraj.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult