Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce spun vecinii bărbatului care și-a bătut soția și a atacat cu toporul un polițist venit să facă cercetări

Your browser doesn't support HTML5 video.

Incident grav în Prahova, la Plopeni. Un polițist venit să cerceteze un caz de violență în familie a fost atacat cu toporul de bărbatul cu care voia să discute. Furios, agresorul a distrus și mașina poliției în care se afla colega agentului.

Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional!

Totul a pornit de la scandalul dintre doi soți. Ea, infirmieră la spital, el - agent de pază la o primărie. Într-o criză de gelozie, bărbatul de 53 de ani și-ar fi lovit cu sălbăticie partenera. Plină de răni și vânătăi, femeia s-a dus la spital, iar medicii au anunțat poliția. Dr. Andrei Ilinca, director medical SJU Ploiești: „Prezenta politraumatisme prin agresiune, cu traumatism craniocerebral minor, fractură la nivelul piramidei nazale, traumatism turaco-abdominal și contuzie forte la nivelul mâinii drepte.” Chiar un șef de post din zonă s-a dus la domiciliul celor doi soți să cerceteze cazul. Nici n-a apucat să bată la poartă, că s-a și trezit atacat cu un topor. Agresorul ar fi continuat să-l lovească și după ce a căzut la pământ. Apoi s-a repezit la mașina poliției, în care se afla o agentă.

Inspector principal de poliție Laura Antimiu, purtătorul de cuvânt al IJP Prahova: „Ar fi produs distrugeri autospecialei de polițe și ar fi lovit pe unul dintre polițiști în zona capului.” Cu sângele șiroindu-i pe față, polițistul rănit a reușit totuși să cheme Detașamentul de Intervenție Rapidă în Ajutor. Agresorul a fost imobilizat și reținut. Vecinii bărbatului sunt uluiți de întreaga întâmplare. Constantin Anton, localnic: „Doamne, Maica Domnului, așa ceva n-am auzit, dar nu-i copil rău băiatul ăsta, d-aia mă miră faptul, n-am auzit să fie scandalagiu nici prin sat, pe nicăieri.”

Reporter: Nici gelos?

Citește și
politie kosovo
Un poliţist a fost ucis şi un altul rănit într-un schimb de focuri în Kosovo, anunţă premierul Kurti

Constantin Anton, localnic: „Gelozie poate să fie că are femeia frumușică, dar nu de ajuns la crimă și alte prostii.” Rodica Feraru, vecină: „Doar suntem vecini, măi, doamnă, dar n-am auzit să fie ceartă la ei în curte.” Daniel Dinu, vecin: „Nu îmi vine a crede că nu era un băiat din ăla.” Deși spune că nu a fost martoră la scandalul dintre soți, mama bărbatului încearcă totuși o explicație. Rodica Stana, mama suspectului: „Nu imi vine să cred că a făcut băiatul meu așa ceva. Se enervează, nimic de zis, soția e un pic cam... vrea să cânte găina, nu cocoșul.” Individul este cercetat acum pentru ultraj, violență în familie și distrugere. Polițistul atacat a primit îngrijiri medicale, dar nu a rămas internat în spital.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult