Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Polițist din Iași, acuzat că ar fi violat o copilă de 11 ani pentru a se răzbuna pe părinții acesteia. Detaliile sunt șocante

Your browser doesn't support HTML5 video.

Șeful Poliției Călare de la Iași, din subordinea Poliției Locale, a fost reținut pentru că ar fi agresat sexual și violat o copilă în vârstă de 11 ani. Victima era eleva lui la cursurile de echitație.  

Iar între părinții copilei și individ ar fi existat un conflict mai vechi, susțin surse din anchetă. Suspectul neagă toate acuzațiile.

Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional!

Polițistul local în vârstă de 37 de ani este acuzat că, anul trecut, în timpul său liber   - când oferea cursuri de echitație la un club privat de lângă Iași, ar fi agresat o adolescentă de 11 ani.

Potrivit procurorilor, ar fi amenințat-o cu un cuțit și ar fi silit-o să întrețină relații intime cu el. 

Polițistul local avea un conflict cu părinții fetei, din cauza vânzării unui cal 

Citește și
puscarias
Calvarul unui român plecat la muncă în Italia, acuzat de viol de propria fiică. Motivul absurd pentru care tânăra a mințit

Părinții susțin că au aflat de la fetiță toate aceste orori, în această săptămână. Surse din anchetă spun că între părinții fetei și polițist există un conflict mai vechi din cauza vânzării unui cal, pentru care cel reținut trebuia să încaseze o sumă de bani.

Mai devreme, la intrarea în sala de judecată, bărbatul a susținut ca este nevinovat.

Pe de altă parte, procurorii mai spun că bărbatul oferea lecțiile de echitație fără să fie acreditat în acest sens.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult