Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Poliția Română, 1.2 rating pe Facebook. Unii utilizatori se plâng ca le-au fost blocate conturile

Pagina de Facebook a Poliției Române are de suferit după scandalul șoferului cu numere anti-PSD. Rating-ul a ajuns la 1.2 stele, iar unii utilizatori care au acordat o stea susțin că, ulterior, s-au trezit cu conturile blocate.

Duminică, 29 iulie, Poliția Română se bucura, pe Facebook, de 4 din 5 stele. Pozele cu polițiști și polițiste, gata de intervenție, adunau mii de like-uri. Luni însă, după ce la ora 6 dimineața l-au oprit în trafic pe șoferul cu numere anti-PSD, situația s-a schimbat radical.

Revoltați de felul în care oamenii legii au tratat cazul, utilizatorii au început să acorde o stea pe Facebook și să lanseze acuzații că acționează la ordin.

În trei zile, au fost înregistrate peste 30.000 de rating-uri de o stea, iar media acum este de 1.2 stele.

Campanie pentru a primi 5 stele

Citește și
Mihail Boldea
Fostul deputat PDL Mihail Boldea a fost condamnat la 7 ani de închisoare. Decizia nu e definitivă

Fostul comisar șef Traian Berbeceanu a postat pe Facebook o poză cu un mesaj primit pe WhatsApp, în care este rugat să acorde o recenzie de 5 stele Poliției Române.

”Șefu, nu vă supărați, dar alea 5 stele reprezintă gradul sau clasificarea?”, este răspunsul ironic al lui Traian Berbeceanu.

Conturi care au acordat o stea, blocate

Mai multe persoane s-au plâns, marți, pe Facebook, că dupa ce au acordat o stea Poliției Române, s-au trezit cu conturile blocate.

Acestea susțin că, apoi, le-a fost ștearsă recenzia de o stea și au avut accesul blocat pe diverse pagini.

”Contul dvs. a fost blocat temporar pentru activitate suspectă”, a fost mesajul primit de utilizatorii blocați din partea Facebook.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult