Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Poliția cere ajutorul cetățenilor pentru a găsi o femeie. Cum a fost filmată furând dintr-un bancomat

Poliţiştii sibieni cer ajutorul cetăţenilor pentru identificarea şi prinderea unei femei bănuite că a furat 350 de euro în luna iulie, dintr-un ATM al unei bănci din municipiul Sibiu, informează un comunicat de presă remis, marţi,

"Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu solicită sprijinul cetăţenilor în vederea identificării unei persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de furt. La nivelul Poliţiei Municipiului Sibiu se află în lucru o cauză penală privind infracţiunea de furt. O persoană este bănuită că, la data de 20 iulie a.c., în jurul orei 17:19, ar fi sustras suma de 350 de euro dintr-un ATM aflat în zona de self-service a unei unităţi bancare de pe Bulevardul Mihai Viteazu, din municipiul Sibiu”, se arată în comunicatul Poliţiei Sibiu.

La momentul săvârşirii faptei, camerele de înregistrare video au surprins o persoană de sex feminin a cărei identificare este de un real folos poliţiştilor în vederea soluţionării cauzei penale, precizează polițiștii.

Potrivit sursei citate, în imagini apare o femeie în vârstă de aproximativ 30 de ani, cu păr blond, prins în coadă la spate, cu tatuaje pe ambele braţe, îmbrăcată cu maiou de culoare negru şi pantaloni scurţi tip jeans, de culoare albastru, pantofi sport de culoare albă şi care poartă o poşetă de culoare roz şi ochelari de soare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii cu privire la femeia bănuită de furt sunt rugaţi să contacteze telefonic Secţia Nr. 1 Poliţie Urbană Sibiu, la numărul 0269/212260.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult