Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Poliția Capitalei s-a sesizat în cazul doctoriței false. Reclamația făcută de un coleg în 2016

Secția 9 Poliție s-a sesizat din oficiu și a demarat cercetări cu privire la cazul doctoriței false de la Spitalul Județean Ilfov din Capitală.

Totodată, Poliția Capitalei a anunțat marți că un medic de la Spitalul Județean Ilfov a reclamat pe 29 septembrie 2016 că i s-a furat halatul în care se afla parafa medicală.

”La data de 29.09.2016, un medic din cadrul acestui spital a reclamat Secției 9 Poliție furtul halatului medical personal din incinta unității spitalicești, precizând ca in buzunarul halatului se afla parafa medicală”, conform unui comunicat al Poliției.

Au fost audiate mai multe persoane din spital, dar nu s-a ajuns la niciun rezultat,

”Au fost audiate mai multe persoane, atât femei, cât și bărbați, iar cercetările sunt continuate de subunitatea de poliție sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2. Cu privire la exercitarea fără drept a unei profesii, Secția 9 Poliție s-a sesizat din oficiu și a demarat cercetări”, se mai arată în comunicat.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult