Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Poliția a deschis o anchetă, după ce o fată de 17 ani ar fi fost violată într-o tabără organizată de AUR. Ce s-a întâmplat

Your browser doesn't support HTML5 video.

Acuzaţii de viol, lansate de o fată de 17 ani, după ce a participat la școala de vară a formațiunii politice, AUR, pe litoral. Adolescenta i-a mărturisit mamei cele întâmplate, iar aceasta a anunțat poliția.

Fata de 17 ani a venit în urmă cu câteva zile la mare, la o tabără de vară a Alianței pentru Unirea Românilor, organizată la Neptun, împreună cu alte două fete.

În seara zilei de 15 septembrie, mama fetei a sunat la 112 și a anunțat îngrijorată că fiica ei nu raspunde la telefon. Polițiștii din Constanța au mers la hotelul unde fata era cazată și au găsit-o în cameră, cu prietenele.

Pentru că nu au constatat că s-ar fi întâmplat ceva ilegal, agenții au plecat. Mai târziu în noapte, fata a participat la o petrecere organizată de AUR, unde ar fi consumat mult alcool. Dimineața, ea a plecat înapoi acasă, într-o localitate din județul Ialomița. Acolo, tânără s-a plâns de dureri în zona inghinală și, mai mult decât atât, avea sângerări. Așa că mama a dus-o la spital, unde a aflat de la medici că fiica ei fusese agresata sexual.

Femeia i-a cerut copilei să îi spună ce s-a întâmplat în realitate la mare. Aceasta a mărturisit că ar fi întreținut de bună voie relații sexuale cu un membru AUR , dar că apoi ar fi fost violată de un al doilea. Femeia a depus o plângere la poliția din județul Ialomița care a deschis o anchetă, in rem deocamdată, pentru infracțiunea de viol.

Citește și
Russell Brand
Russell Brand, acuzat de agresiune sexuală de patru femei. Faptele ar fi avut loc între 2006 şi 2013

Polițiștii au ridicat imagini și probe din camera de hotel și solicită o expertiză privind discernământul victimei. Toți cei care au participat la petrecere.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult