Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Polițist brașovean, reținut după ce și-a bătut fosta iubită în fața copilului de doi ani

Un polițist din Brașov a fost reținut pentru 24 de ore, după ce și-a agresat fosta concubină în locuința acesteia și a încercat să întrețină relații sexuale cu ea fără consimțământul acesteia, chiar în fața copilului de doi ani.

Bărbatul în vârstă de 34 de ani a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, sub acuzaţia de lovire sau alte violenţe, după ce şi-ar fi agresat fosta concubină, în locuinţa acesteia, în urmă cu două seri, conform purtătoarei de cuvânt a Poliţiei Judeţene Braşov, Gabriela Dinu.

Suspectul este poliţist în cadrul Biroului pentru Imigrări al Judeţului Braşov şi este fiul unui fost şef al Poliţiei Transporturi Braşov care a fost o perioadă secretar de stat la Ministerul Transporturilor, potrivit mytex.ro.

Bărbatul este acuzat că, marţi, în jurul orelor 20.30, s-a dus la fosta sa concubină, cu care are un copil de 2 ani, s-a luat la ceartă cu aceasta, iar la un moment dat ar fi lovit-o, ar fi ameninţat-o şi i-ar fi luat telefoanele mobile. Mai mult, bărbatul ar fi încercat să întreţină relaţii sexuale cu victima.

Bărbatul reţinut va fi propus spre arestare preventivă.

Citește și
politie
Fetiţa de un an şi două luni, omorâtă în bătaie de unchiul său. Tatăl plecase cu Pluguşorul

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult