Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Polițist amenințat cu moartea de un individ acuzat de afaceri cu droguri: ”Ești un om mort”

Un tânăr din Rădăuți, acuzat de afaceri cu droguri alături de individul care a atacat cu o sabie un polițist, a amenințat un agent de poliție chiar în sediul acestora.

Aflat sub control judiciar, Iosif Marian Grijincu s-a prezentat, vineri, la sediul de poliție, după ce a fost citat în vederea aducerii la cunoștință a încheierii privind prelungirea controlului judiciar.

Potrivit suceavanews.ro, la un moment dat, acesta l-ar fi amenințat pe polițistul din camera de anchetă, spunându-i: ”bine face lumea că vă crapă capul”, făcând astfel referire la individul care a tăiat cu sabia un agent de poliție. Acesta a continuat și a recurs la amenințări, spunându-i agentului ”că-i va crăpa capul” și că ”este un om mort”.

În urma acestor fapte, Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți a dispus urmărirea sa pentru ultraj și a fost reținut pentru 24 de ore.

Un polițist din cadrul SAS Suceava a fost lovit cu sabia în zona capului și a brațului în cursul unei percheziţii ce a avut loc săptămâna trecută în Rădăuţi.

Citește și
politie
Tânăr din capitală, prins de poliţişti într-o urmărire în trafic, după ce tocmai furase o maşină

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult