Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ploile torențiale au făcut ravagii în mai multe zone din țară. Un drum național s-a surpat

Your browser doesn't support HTML5 video.

Ploile abundente au făcut ravagii în mai multe zone din țară. În Maramureș, apa a surpat un drum național, sub care s-a format un adevărat crater.

Și în Arad a fost cod roşu de vijelii şi grindină, iar canalizările nu au făcut faţă cantităţilor mari de apă.

S-au rupt norii în mai multe localităţi din Maramureș, unde un drum naţional s-a surpat după o ploaie torenţială de câteva minute. Un crater imens s-a format în mijlocul drumului, din cauza unui pârâu ieşit din matcă. Localnicii au primit mesaje RO-ALERT, iar în zonă au fost în vigoare mai multe coduri de vreme severă, cu averse ce au depăşit 40 de litri pe metru pătrat, vijelii şi grindină. Mai multe maşini au fost distruse de buşteni luaţi de ape şi de crengile căzute.

Şi în Arad ploile au provocat probleme mari. O rupere de nori de o numai o jumătate de oră a inundat mai multe zone. Cantitatea de apă a depăşit 30 de litri pe metru pătrat. Şoferii prinşi în trafic au fost nevoiţi să circule prin şuvoaie. Mai multe străzi au fost închise din cauza nivelului ridicat al apei. De altfel, tot judeţul Arad s-a aflat sub un cod roşu de vijelie şi grindină.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult