Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Planul Roșu, activat în Olt. Accident cu patru mașini, în care se aflau 12 oameni

Your browser doesn't support HTML5 video.

A fost activat Planul Roșu de intervenție, vineri seara, în județul Olt în urma unui grav accident de circulație în care au fost implicate 12 persoane aflate în patru mașini.

Nouă persoane au fost transportate de urgență la Spitalul din Slatina, iar alte trei au avut nevoie doar de îngrijiri medicale la fața locului.

Accidentul s-a produs pe Drumul Național 65, în apropierea localității Valea Mare, din județul Olt. Un șofer de 41 de ani, din București, care mergea dinspre Slatina către Pitești, s-ar fi angajat într-o depășire neregulamentară.

A intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de către un tânăr de 19 ani, din orașul Costești, județul Argeș, care se deplasa în sens opus. În urma impactului, cele două mașini au fost proiectate în alte 2 autovehicule.

Nouă persoane au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Două dintre ele sunt în stare gravă, cu politraumatisme.

Cei patru conducători auto au fost verificați cu aparatul etilotest, dar nu băuseră alcool. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult