Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Pierdere uriașă suferită de doi bătrâni, după ce au primit în curte comercianți de tigăi

Greșeala unor pensionari în fața unor presupuși vânzători de tigăi i-a costat scump. Bătrânii au rămas fără agoniseala de-o viață în câteva minute.

Cei doi bătrâni din Buzău au primit în curte doi pretinși comercianți de vase din inox. În timp ce unul negocia, celălalt a mers direct la borcanul cu euro, din pod.

Soțul Ciurea a fost abordat de trei tineri pentru a-i propune să îl ducă acasă cu mașina lor, la Săgeata, comuna în care locuiește, după ce a plecat la Buzău să cumpere medicamente.

Ajunși la destinație, șoferul a rămas în mașină, iar doi tineri l-au însoțit pe bătrân până în casă, pentru a-i oferi un set de tigăi și oale din inox la ofertă. În timp ce bătrânul era prins în negocieri cu unul dintre comercianți, celălalt a urmărit-o pe femeie și a văzut de unde a luat suma de bani pentru plata vaselor.

”Venea la mine ca să le dau, ca să le dau. Eu le făceam semn ca să se ducă. N-am domnule, am spus. Și m-a frânt. M-a suit Satana unde aveam banii și am facut-o fiartă”, spune bătrâna, potrivit stiridebuzau.ro.

Citește și
inselatorie
A plătit 3.000 de lei pentru o vilă la Azuga, dar a avut o surpriză neplăcută când a ajuns la adresă

În urma ei, unul dintre hoți s-au suit pe masă a luat borcanele în care erau puși banii strânși și s-au făcut nevăzuți. Bătrânii au realizat că fuseseră jefuiți când infractorii erau deja departe. Aceștia speră ca imaginile surprinse de o cameră de supraveghere din sat să ajute poliția la prinderea hoților.

Soții Ciurea strângeau bani ca să îi cumpere fiului lor un apartament în București, însă au pierdut într-o clipă toată agoniseala, mai exact aproximativ 19.000 de euro. Mare parte din suma pe care o păstrau în borcanul din pod provenea dintr-o moștenire, iar acum bătrânii se plâng că banii din pensie abia le ajung pentru traiul zilnic.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult