Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Petrecerile și artificiile de Revelion i-au cucerit pe străini: „Eu vin din Iordania. E minunat aici”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Pentru a sparge toate ghinioanele și a întâmpina noul an așa cum se cuvine, România a fost de Revelion acoperită de strălucirea artificiilor.

Petreceri în stradă s-au ținut în mai toate orașele, iar oamenii s-au bucurat mai mult ca oricând să se îmbrățișeze, să ciocnească un pahar, împreună și să-și ureze un 2022 cu vești bune și cu sănătate.

Centrul Constanței a fost plin de oameni plini de energie, bucuroși că am intrat în noul an. Artificiile au fost urmate de o petrecere efervescentă.

“E minunat, atât de tare ne distrăm toți, e minunat”, a spus o persoană.

“Ne simţim bine, după atâta timp de când n-am mai ieşit din casă e super ok”, a continuat o tânără.

Citește și
restaurant vechi
FOTO. Ce se servea de Revelion în urmă cu 50 de ani. Preparatele neașteptate din meniuri

Reporter: „Ce vă doriţi pentru noul an?” Petrecăreț: „Sănătate şi iubire, cea mai bună”

Distracție a fost și în Sibiu. Piața Mare a fost plină de turiști, chiar și din alte țări.

“Vă urez toate cele bune cu cei pe care îi iubiţi şi cu famiile voastre. Eu vin din Iordania şi aici în România sărbătoresc acest nou an frumos. E minunat aici!”, a spus un turist.

„Tot ce îmi doresc pentru mine şi pentru toţi românii e să fie un an plin de sănătate şi un an normal!”, a punctat o femeie.

“Să sperăm că se termina cu Covidul, să putem să sărbătorim şi să fim fericţi!”, a adăugat o altă femeie venită să petreacă Revelionul în aer liber.

“Fericire, multe împliniri, doresc tuturor să aibă parte de o iubire cum am eu în prezent şi să fie foarte fericiţi în noul an. Vă pup pe toţi!”, a mai urat o femeie, cu un copil în brațe.

La miezul nopții, Capitala a fost acoperită de artificii mari și mici, de toate culorile. De sus, s-a văzut o nesfârșită strălucire.

Distracție a fost în Centrul Vechi, unde localurile s-au întrecut în petreceri tematice. Iar parcul Titan, unde a fost singura petrecere în aer liber, s-a umplut de oameni.

Și ieșenii au avut parte de tradiționala petrecere în fața Palatului Culturii. Iar la Craiova, un concert în centrul orașului a animat mulțimea.

„Am venit la atmosferă, la muzică, e frumos!”, a spus un petrecăreț.

„N-am mai fost demult la un concert şi voiam să mai simt muzica asta cum se aude tare şi frumos aici. E super!”, a declarat un alt petrecăreț.

Și Brașovul a strălucit în noapte, prin artificii spectaculoase, în Piața Sfatului.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult