Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Peste 10 mii de oameni s-au distrat neobosiţi la Festivalul Massif pe ritmuri de muzică electronică

Your browser doesn't support HTML5 video.

Peste 10 mii de oameni s-au distrat neobosiţi la Festivalul Massif pe ritmuri de muzică electronică. Cel mai așteptat moment a fost cel al DJ-ului Dimitri Vegas care a electrizat atmosfera, imediat ce a urcat pe scenă.

Duminică seară sunt programate ultimele spectacole din festival.

Muntele a vibrat noaptea trecută în timpul concertului marelui DJ, Dimitri Vegas. Deși afară temperatura era sub 0 grade, tinerii au dansat până în zori. Atmosfera a fost de-a dreptul incendiară, iar fanii s-au dezlănţuit şi l-au primit pe artist cu urale și ropote de aplauze.

Dimitri Vegas, DJ: „Întotdeauna este extraordinar să vezi oameni care combină vacanța în zăpadă cu petrecerile. A fost întotdeauna extraordinar (n.r. publicul românesc)”,

După o noapte epuizantă, invitaţii de la festival au luat-o de la capăt, neobosiţi. De această dată în vârf de munte, acolo unde pârtiile încă rezistă bine. Pentru mulţi, revigorarea a venit cu o tură pe schiuri sau pe placa de snowboard.

Abia sosit, acest turist îşi face încălzirea pentru următoarea seară chiar pe pârtie.

Turist: "Prima impresie e că acest festival are un mare potențial, cu muzică aici, şi cu cea de jos, va fi extraordinar!"

Pe lângă scena principală Dj-ii au mixat și pe pârtie. Scenele secundare ale festivalului au fost oferit mix-ul perfect de stiluri muzicale.

DJ Dirty Nano: ”Mixul ăsta, ca să vorbesc în termeni tehnici de DJ, prinde foarte bine. Poţi să faci şi mai multe lucruri. Poţi să schiezi, poţi să asculți muzică, să te distrezi, ăsta e locul”.

În această seară pe scena principală vor urca Quintino și Dirty Nano, iar noaptea va fi încheiată de Alex Super Beats.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult