Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Percheziții la traficanți de droguri. Ar fi vândut în zonele rurale din vestul ţării canabis și anfetamină

Your browser doesn't support HTML5 video.

Cantităţi importante de droguri ajung tot mai frecvent şi în zonele rurale de la noi.  

Procurori, însoţiţi de trupele speciale, au descins marți la mai multe adrese din Timiş, dar şi de pe Clisura Dunării, în căutarea unor indivizi care au văndut substanţe interzise în sate şi comune. Mulţi dintre clienţii traficanţilor sunt minori.

Zece suspecți au fost ridicaţi de la mai multe adrese din Timiş şi Caraş-Severin şi duși la DIICOT Timișoara, pentru audieri. Potrivit unor surse din anchetă, indivizii ar fi vândut în zonele rurale din vestul ţării canabis, anfetamină şi aşa-numitul drog „Cristal”.

Marfa era cumpărată din orașele mari din România, înainte să ajungă la clienții din localitățile mici.

Traficanții au mai fost și în trecut în vizorul anchetatorilor, cercetați tot pentru trafic de droguri. De data aceasta, însă, stupefiantele erau vândute și minorilor cu vârste cuprinse între 14 și 18 ani.

Citește și
Rețea amplă de distribuție de droguri „ocrotită” de o judecătoare, desființată la Suceava
Rețea amplă de distribuție de droguri „ocrotită” de o judecătoare, desființată la Suceava

Opt dintre cei audiați au fost reținuți pentru 24 de ore.

Bianca Brîndusă, psiholog: „Drogurile au ajuns peste tot, la fel ca și informația. Având informație, curiozitatea se trezește, la adolescenți este cu atât mai important să facă parte dintr-un grup, își doresc să aparțină. Sunt curioși și nedându-și seama de pericole, încearcă.”

În paralel cu perchizițiile la traficanții care vindeau droguri la țară, agenții au descins și la mai multe persoane care dețineau ilegal arme. 15 adrese au fost verificate.

Anchetatorii încearcă să stabilească traseul armelor găsite pentru că primele informaţii arată că ar fi fost introduse ilegal în ţară.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult