Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Profesorul de chitară acuzat că și-a agresat sexual eleva minoră, arestat preventiv

Your browser doesn't support HTML5 video.

Profesorul de chitară care ar fi agresat sexual o minoră de 10 ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Poliția Capitalei a precizat, într-un comunicat, că o femeie a sesizat luni Secţia 20 Poliţie, pentru a denunța un bărbat.

Acesta îi preda fiicei sale, în vârstă de 10 ani, lecții particulare de chitară.

„Cercetările au fost declanşate la data de 21 mai a.c., când Secţia 20 Poliţie a fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că fiica sa minoră, în vârstă de 10 ani, a fost agresată sexual de un bărbat care îi preda în particular lecţii de chitară. Au fost efectuate multiple activităţi procedurale, pe baza cărora Judecătoria Sectorului 6 a autorizat efectuarea percheziţiei domiciliare”, transmite Poliţia Capitalei.

Bărbatul de 64 de ani s-a arătat cooperant la audieri, le-a povestit polițiștilor ce s-a întâmplat, însă a negat cu vehemență că ar fi fost vorba despre aceste infracțiuni grave, adică agresiune sexuală și corupere de minori.

Citește și
perchezitii hoti sinesti
Percheziții la persoane care ar fi comis jafurile din Sinești, după ce înțepau roțile mașinilor

El a susținut că i-a făcut fetei de 10 ani un ”masaj de relaxare”. Însă mama minorei a mers la poliție și a făcut plângere penală, acuzându-l de agresiune sexuală.

La un moment dat, copila i-a spus tatălui ei să nu o mai lase singură la orele de muzică, însă, de fapt, părinții au decis să meargă la poliție după dezvăluirile făcute de sora acesteia.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult