Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Percheziții în județul Timiș. Oamenii legii au găsit mai mulți saci cu țigări în mașinile unor suspecți

Your browser doesn't support HTML5 video.

Mai multe percheziţii au avut loc în zori, în judeţul Timiş. Trupele speciale au căutat traficanţi de ţigări, care au aprovizionat piaţa din vestul ţării cu tutun adus ilegal, din Serbia.

La una dintre adrese, suspecţii au refuzat să deschidă maşinile unde erau ascunse ţigaretele, aşa că echipajele au fost nevoite să spargă vehiculele.

Pentru că suspecţii au refuzat să deschidă maşina şi două dube, unde isi ascundeau ţigările de contrabandă, trupele de intervenţie au chemat şi descarcerea.

Într-un portbagaj au fost găsiţi șapte saci cu ţigarete. Oamenii legii au percheziţionat 12 locuinţe din Timişoara şi localităţile învecinate. Suspecţii erau filaţi de autorităţi încă de anul trecut. La o adresă din localitatea Utvin, anchetatorii au găsit trei saci cu pachete de ţigări. Proprietarul susţine că sunt pentru consum propriu.

Potrivit anchetatorilor, gruparea de contrabandişti ar fi adus din Serbia aproximativ 10.000 de țigarete. Tutunul era fie netimbrat, fie purta marcaje false. Anchetatorii spun că pachetele erau vândute apoi pe piaţa neagră din Timişoara, cu jumătate din preţul de la magazin.

Citește și
tigara electronica
Minorii nu vor mai putea cumpăra țigări electronice. Legea merge la promulgare

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult