Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Pentru a doua oară, un local trimite invitații de la nuntă la spital, cu toxiinfecție

Your browser doesn't support HTML5 video.

În loc să se încheie cu Perinița, o nuntă din Făgăraş s-a sfârşit la spital pentru 28 de invitaţi, dar mai ales pentru mireasă.

Cu toţii s-ar fi ales cu o toxiinfecție alimentară, potrivit medicilor. De altfel la restaurantul unde a fost organizat fericitul eveniment au ajuns mai multe echipaje SMURD de la Braşov şi Covasna. Potrivit celor de la OPC, în acelaşi local au fost probleme similare şi în trecut.

Nimeni nu bănuia că în mijlocul acestei petreceri unii dintre nuntaşi vor pleca brusc spre camera de gardă. De vină ar fi aperitivul, spun oamenii însă, până să li se facă rău, aceştia au muncat inclusiv pește, supă şi sarmale. Apelul la 112 a venit imediat după miezul nopţii.

Primele care au acuzat stări de greaţă şi ameţeală au fost mireasa şi naşa pentru că în final să apară la restaurant mai multe echipaje SMURD.

Reporter: ''Ce aţi avut la aperitiv?" Femeie: "Mezeluri, rulade, legume."

Citește și
Tatiana Mirutenko
Turistă aflată în vacanţă pentru a celebra un an de la nuntă, împuşcată mortal în Mexic

Elena Liliana Beldescu, manager Spital Municipal Făgăraş: "S-au prezentat la CPU Făgăraş 28 de persoane. Starea generală era uşoară spre medie şi niciun pacient nu a fost spitalizat. După tratamentul acordat la CPU au plecat acasă. Greţuri, vărsături, dureri abdominale."

Cei de la Protecţia Consumatorului fac acum verificări.

Daniel Susanu, comisar şef OPC Braşov: "Nu s-au respectat anumite prevederi legale referitoare la modul de depozitare. Din toate categoriile de produse s-au luat probe şi mostre, dar dacă luăm în calcul faptul că primele simptome de rău apar după aproximativ 2 ore, 2 ore şi jumătate de la ingerarea unui produs, atenţia sporită a fost asupra aperitivului, care era format din mai multe produse alimentare, inclusiv icre."

Proprietarii localului nu au dorit să comenteze situaţia. În urmă cu trei ani, tot de aici în jur de 20 de oameni au ajuns la spital.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult