Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Pedeapsa primită de un sucevean care a dat intenționat cu mașina peste propriul frate

Un bărbat din județul Suceava va sta ani buni după gratii, după ce i-a lovit intenționat cu mașina pe fratele și pe nepotul său, rănindu-i grav.

Ilie H., de 52 de ani, din comuna Grăniceşti, a fost condamnat la şapte ani şi 11 luni de închisoare pentru comiterea infracţiunilor de tentativă de violenţă în familie, distrugere şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, relatează obiectivdesuceava.ro.

In plus, va trebui să le plătească rudelor sale 40.000, respectiv 26.000 de lei, daune morale şi despăgubiri materiale. Decizia magistraţilor suceveni nu este definitivă.

Potrivit anchetei, cei doi frați erau certați de mai multă vreme. Pe 21 august 2015, Ilie H. a observat că fratele său, Toader, şi cei doi băieţi ai acestuia se îndreaptă spre casa lor cu bicicletele. Agresorul a întors mașina și l-a lovit pe fratele lui, dar și pe unul din băieți, de 16 ani.

Când a făcut o manevră pentru a-l acroșa din nou pe fratele lui, Ilie H. a trecut cu roțile mașinii pentru trupu nepotului său de 16 ani, căzut la pământ după primul impact.

Ulterior, Ilie H. a oprit maşina şi a scos din portbagaj o lopată, îndreptându-se spre fratele său cu intenţia clară de a-l lovi, acesta apărându-se cu un par găsit la fața locului.

În timpul încăierării dintre cei doi frați, la locul incidentului a ajuns poliția.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult