Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Patru persoane au fost rănite într-un accident în Rădăuți, una fiind în stare gravă. Accidentul, provocat de un tânăr beat

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un grav accident rutier s-a petrecut luni la Rădăuţi. Două maşini s-au izbit frontal pe şosea, după ce una dintre ele, condusă de un șofer băut, a intrat pe sensul opus de mers.  

Cei patru bărbaţi din autoturisme au fost transportaţi la Spitalul Județean Suceava. Unul dintre ei, în vârstă de 40 de ani, se zbate între viaţă şi moarte, cu un traumatism grav la cap. Este intubat și ventilat mecanic.

Potrivit poliţiştilor, șoferul de 27 de ani care provocat accidentul avea 1,47 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Pe numele său s-a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducere sub influența alcoolului.

Alin Găleată, purtător de cuvânt ISU Suceava: „Au fost implicate două autoturisme, unul dintre ele răsturnându-se pe cupolă, în afara părţii carosabile. În cele două maşini se aflau patru persoane toate fiind blocate în autovehicule. Victimele au fost scoase rând pe rând dintre fiarele contorsionate”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult