Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Patru oameni, spulberați de un șofer care a ajuns pe trotuar. Oamenii se întorceau de la muncă

Your browser doesn't support HTML5 video.

Scena şocantă la Braşov, unde 3 femei şi un bărbat, care se întorceau de la lucru spre casă, au fost izbiți de o maşină ajunsă pe trotuar.

Martorii spun că şoferul, un bărbat de 76 de ani, nici măcar nu a frânat! Iar în fata poliţiştilor, pensionarul a recunoscut că a adormit la volan. Trei echipaje SMURD şi o ambulanţă au intervenit de urgenţă şi au dus victimele la spital. Răniţii au scăpat cu viaţa, dar au suferit fracturi la picioare şi lovituri grave la cap.

Răniţii, trei femei şi un bărbat, lucrează la o patiserie de la marginea Brașovului. Şi-au terminat programul de lucru şi se îndreptau spre casă. Însă nu au mai apucat să ajungă până la staţia de autobuz.

Marius Halugescu, soţul uneia dintre victime: "A venit domnul cu maşina, a urcat pe trotuar, le-a lovit, a coborât, iar a urcat, ceva de genul ăsta. E soţia mea în ambulanţă". Reporter: "Şi cum se simte?

Marius Halugescu, soţul uneia dintre victime: "O doare capul, nu ştie, acum nu simte nimic, să vedem."

Citește și
metrou
Momentul în care un bărbat a căzut pe șinele de la metrou. Ce făcea în acest timp VIDEO

Emoke Tok, martora: "Eram cinci persoane şi eu eram mai pe marginea trotuarului şi restul pe toţi i-a luat pe parbriz. A fost o fracţiune de secundă. A fost un buf cum a intrat în bordură şi de pe bordura mi-a luat colegii".

Șoferul recunoaște că a adormit la volan  

La volan se afla un bărbat în vârstă de 76 de ani. Martorii spun că, în discuţia cu poliţiştii, bătrânul a recunoscut că adormise la volan.

Adrian Calota, martor: "Trebuie dată o lege ca să se ridice permisele la persoanele în vârstă pentru că nu mai au reflexele de conducători auto".

Şoferul s-a ales cu răni în zona capului şi a fost preluat de ambulanţa şi dus la spital. Pietonii loviţi au suferit fracturi la picioare traumatisme cranio- cerebrale.

În zonă sunt mai multe fabrici, iar muncitorii se plâng ca se tem să traverseze strada din cauză că, în zonă, şoferii obişnuiesc să circule cu viteză mare.

Bărbat: "S-a cerut să se facă semafor şi nu se face absolut nimic".

Bărbat: "Din cauza pietonilor s-au întâmplat o grămadă de accidente. Acum o lună parcă s-a întâmplat. A frânat primul şofer şi celălalt din spate nu a frânat.

Şoferul maşinii care a intrat peste pietoni are dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Poliţiştii care l-au testat spun că nu băuse înainte de a conduce.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult