Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Pasageri debarcați dintr-un avion Tarom, cu destinația Tel Aviv. Ce s-a descoperit la bord

Pasagerii unei curse Tarom, pe ruta București - Tel Aviv care urma să decoleze duminică după amiază în jurul orei 16.20 de pe Otopeni au avut parte de un incident neplăcut.

Motivul: la bordul aeronavei, un Boeing, a ajuns în mod greșit un pasager în plus. ”Cursa ROT151 cu destinația Tel Aviv va fi întârziată pe motivul unei erori de îmbarcare, urmată de debarcarea pasagerilor și verificări suplimentare de securitate. Din cauza unei erori din sistemul de check-in, un pasager al altei companii aeriene s-a îmbarcat la bordul cursei ROT151. Eroarea a fost depistată înaintea de începerea zborului, pasagerul în cauză fiind debarcat. Cu respectarea normelor și procedurilor în vigoare, comandantul aeronavei a dispus un control de securitate ca urmare a erorii sesizate. Verificările presupun inclusiv debarcarea tuturor pasagerilor. Nu există nici indicator care să releve factori de risc în acest moment. Verificările sunt regulamentare și reglementate.” a anunțat Tarom.

”Cetăţeanului i s-a permis ieşirea din ţară în baza documentului de călătorie valabil deţinut, acesta îndeplinind condiţiile pentru ieşirea din ţară. Faptul că bărbatul a încurcat zborurile, fiind programate 2 curse în aceeaşi direcţie de 2 companii diferite, precum şi eroarea de la check-in nu ţin de competența Poliției de Frontieră”, a anunțat Poliția de Frontieră.

Potrivit unui comunicat al TAROM, aeronava a decolat către destinația Tel Aviv la ora 20:00. Întârzierea a fost cauzată de un control suplimentar de securitate la bordul aeronavei.

”În urma finalizării verificărilor la aeronavă nu s-a constatat nici un risc la adresa siguranței zborului, sau a securității pasagerilor. Ne cerem scuze tuturor pasagerilor pentru inconveniență. Subliniem, din nou, că prioritatea numărul unu pentru compania TAROM rămâne siguranța şi securitatea pasagerilor şi echipajelor noastre.” - se arată în comunicat.

Citește și
Avioane noi tarom
Reacţia TAROM după suspendarea zborurilor cu Boeing 737 Max. Compania a comandat 5 aparate

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult