Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Părinții copiilor care au provocat un incendiu la un centru comercial din Cluj, buni de plată. Costul pagubelor provocate

Your browser doesn't support HTML5 video.

Părinții celor doi tineri care au provocat un incendiu la un centru comercial din Cluj, la sfârșitul anului trecut, sunt acum buni de plată.

Trebuie să achite peste un milion de lei pentru pagubele provocate de copiii lor.

La începutul lunii decembrie, cei doi adolescenți, de 14 și 17 ani, au provocat un incendiu puternic, după ce au aruncat mai multe petarde în zona depozitului de marfă a unui hipermarket din Cluj. Atunci, întreg supermarketul a fost evacuat, iar fumul a generat panică printre clienții aflați la cumpărături. În plus, la depozitul de marfă pagubele au fost importante.

La scurt timp, minorii au fost depistați și plasați în arest la domiciliu, iar în cadrul audierilor, cei doi și-au recunoscut vina. Acum, adolescenții trebuie să facă zilnic cursuri de reeducare și să se prezinte la serviciul de probațiune. Nu atât de ușor au scăpat, însă, părinții lor. Aceștia au fost obligați să plătească despăgubiri în valoare de peste 1,1 milioane de lei pentru marfa distrusă.

Decizia nu este, însă, definitivă, poate fi atacată în termen de zece zile.

Citește și
Bilanțul urgențelor medicale de Anul Nou: zeci de copii răniți de petarde, bolnavi cronici care sperau să prindă loc
Bilanțul urgențelor medicale de Anul Nou: zeci de copii răniți de petarde, bolnavi cronici care sperau să prindă loc

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult