Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Păpușa umană Ken, la un pas de moarte. Ce au descoperit medicii după ultima operație estetică

Brazilianul "din plastic" care și-a propus să devină versiunea reală a păpușii Ken dezvăluie că a fost la un pas de moarte din cauza ultimei operații estetice suferite.

MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO A ACESTUI ARTICOL

Rodrigo Alves a devenit cunoscut în întreaga lume după ce a cheltuit peste 100.000 de euro pentru cele peste 40 de operații estetice ce l-au transformat într-o păpușă umană.

Săptămâna trecută, bărbatul de 35 de ani a suferit un nou implant în bărbie, care însă l-a adus la un pas de moarte, după cum declară chiar el, informează Mirror.

Rodrigo Alves a postat mai multe fotografii cu fața sa umflată, bărbatul spunând că o bacterie i-a infectat bărbia.

Medicii au descoperit în bărbie o pungă de fluid, care ar fi putut provoca chiar decesul, dacă ar fi rămas netratată, susține Alves.

“Sper ca aceasta să fie ultima mea operație, corpul meu nu mai poate suporta. Nu pot să cred că am făcut o infecție care mi-a deformat bărbia. Mă chinui să mânânc și să beau , a declarat brazilianul.

Alves a mai avut probleme legate de numeroasele operații pe care le-a suferit. În urmă cu doi ani, nasul lui a început să putrezească, după șase rinoplastii.

“Am decis sa apelez la tratamente cosmetice care nu implică operație sau intervenție sub bisturiu. Ultima dată, am avut probleme grave la nas. Dar asta nu inseamnă că nu voi incerca sa opresc procesul natural de imbătrânire”, spunea tânărul  atunci.

Rodrigo Alves donează constant bani unei fundații caritabile pentru femei din America de Sud și își plăteste operațiile cu moștenirea primită de la bunicii sai, salariul de însoțitor de zbor și câștigurile obținute din inchirierea proprietatii sale din Puerto Banus.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult