Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Panoramă spectaculoasă a orașului New York, din vârful unui zgârie-nori de 105 etaje

Your browser doesn't support HTML5 video.

Spectaculoasa panoramă a New York-ului poate fi mai nou admirată de pe o platformă de observare unică, construită în vârful unui zgârie-nori cu 105 etaje.

De departe cei mai încântaţi de noua atracţie a New York-ului sunt copiii.

Copil: „Este foarte distractiv să fii aici. Dacă stai pe acest geam poţi să vezi ce este dedesubt. E ca şi cum aş putea să păşesc direct pe mașini.”

La aproape 305 metri deasupra străzilor din Manhattan, terasa realizată aproape integral din sticlă oferă o priveliște incredibilă, care le poate da palpitații, și celor mai țări de inimă. Podeaua transparentă le permite vizitatorilor să urmărească de sus, forfota din așa-numitul "oraș care nu doarme niciodată".

Turistă: „Este de o frumuseţe nemaipomenită. Trebuie să ai mult curaj ca să te uiţi în jos prin această podea de sticlă că doar ne aflăm la etajul 105.”

Citește și
Harvey Weinstein, găsit vinovat de agresiune sexuală şi viol. Ce pedeapsă ar putea primi
Harvey Weinstein, găsit vinovat de agresiune sexuală şi viol. Ce pedeapsă ar putea primi

De la o aşa mare înălţime ai New York-ul la picioare. Cei care se încumetă să se apropie de geamurile exterioare pot face poze spectaculoase cu zgârie norii ridicaţi în Manhattan şi pot admira de o potrivă şi suburbiile cartierului New Jersey.

Jason Horkin, Vice President of Hudson Yards Experiences: „Nu ai cum să cazi pe geam, pentru că e foarte bine izolat. Este conceput în acest fel încât nu există o șînă. Nu există nimic care să împiedice cu adevărat vederea și se simte că și cum faci parte din peisajul pe care îl vezi la orizont.”

Inaugurarea terasei a venit în contextul epidemiei de coronavirus, aşa că momentan nu sunt foarte mulţi vizitatori. organizatorii însă au luat toate măsurile de precauţie.

Jason Horkin, Vice President of Hudson Yards Experiences: „Avem dispozitive cu dezinfectant în întreaga unitate. Curăţăm extra locurile unde oamenii pun mai mult mâinile. Ne reducem capacitatea. Deci, mai puțînă prezență, mai puțîn spațiu în lifturi, aşa că oamenii vor avea ceva mai mult spațiu în jurul lor. Chiar încurajăm oamenii: dacă nu vă simțiți bine, ar trebui să staţi acasă. Dar dacă vă simțiţi bine, ar trebui să veniţi aici și să experimentaţi nouă atracţie.”

În jurul ei, dezvoltatorii au de gând să construiască alţi 16 zgârie nori, un hotel, o şcoală şi un mall. Proiectul ambiţios se va întinde pe 11 hectare şi va costă aproape 25 de miliarde de dolari.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult