Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Panică într-un cartier din Sibiu. Un copil de doar doi ani a căzut de la etaj și a supraviețuit. Era acasă cu ambii părinți

Un copil în vârstă de doi ani a căzut, marți, de la etajul patru al unui bloc din municipiul Sibiu.  

Copilul ar fi căzut de la geamul apartamentului în care locuiește, situat la etajul patru al unui bloc situat pe strada Oslo din Sibiu.

În apartament se mai aflau cei doi părinți și un alt minor în vârstă de șase ani ani.

„Azi, 22 august, la ora 15,01, prin apel 112, o persoană a sesizat I.P.J. Sibiu despre faptul că un copil în vârstă de 2 ani ar fi căzut de la etajul 4 al unui bloc din municipiul Sibiu. Polițiștii sibieni au constatat că este vorba despre un băiat în vârstă de 2 ani, care ar fi căzut de la geamul apartamentului în care locuiește, situat la etajul 4. În apartament se mai aflau cei doi părinți și un alt minor în vârstă de 6 ani”, conform IPJ Sibiu.

Copilul a fost preluat de echipajele medicale și a fost transportat la spital conștient.

Citește și
bloc husi incendiu
Un bloc a ars ca o torță în Huși. Focul s-a extins rapid din cauza lucrurilor depozitate de locatari

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite toate împrejurările în care s-a produs acest incident.

Un echipaj SMURD cu medic a intervenit de urgență la fața locului. Conform medicilor, din fericire, copilul a căzut mai întâi pe sârmele de întins rufe din fața blocului, iar mai apoi pe pământ.

Copilul a fost preluat de către echipajul SMURD în stare conștientă, fără traumatisme vizibile și a fost transportat de urgență la Spitalul Luther din Sibiu, pentru investigații de specialitate.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult