Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Pamela Anderson a povestit cum a fost întâlnirea de gradul zero dintre ea și Vladimir Putin

Pamela Anderson a povestit un episod inedit din viața ei, mai exact momentul în care a ajuns la Kremlin și l-a întâlnit pe președintele rus, Vladimir Putin.  

Într-un interviu acordat pentru Variety, vedeta Baywatch a povestit cum prezența ei la Kremlin a fost apreciată de Vladimir Putin.

Pamela Anderson își promovează viitoarea carte de memorii intitulată „Love” și documentarul „Pamela, a Love Story”, care va fi lansat pe 31 ianuarie pe o platformă de straming.

Într-o anecdotă, ea și-a amintit și a povestit pentru Variety cum prezența ei la Kremlin l-a entuziasmat pe președintele rus Vladimir Putin.

Aflată la Kremlin și în calitate de activist pentru drepturile animalelor, ea a vorbit în fața politicienilor ruși și le-a cerut ferm să interzică importul de produse realizate din focă.

„A fi la Kremlin, stând la masă cu toată lumea care ar fi acolo...”, a povestit Pamela. Vedeta a spus că Vladimir Putin a fost o singură dată în sala în care a vorbit ea.

Cu toate astea, Anderson spune că Putin a știut despre tot ce s-a discutat la acea întâlnire.

„Primeam mesaje de la alți oameni în care aflam că el era mulțumit că sunt acolo. M-a cam „lovit” prezența lui”, a spus Pamela Anderson.

Pamela s-a oprit din a mai vorbi despre orice ar avea legătura cu Rusia explicând: „Nu știu ce este corect să spun acum... Este oribil”.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult