Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Pacienți îngrămădiți în același pat, într-un spital din Bârlad. Scuza găsită de managerul clinicii

Imagini scandaloase surprinse într-un spital din Bârlad, la secția de Cardiologie, acolo unde doi pacienți internați au fost înghesuiți în același pat.

„Sunt internat în spitalul municipal Bârlad, pe secţia cardiologie. E de strigăt la cer. Suntem trataţi cu maximum de iresponsabilitate”, este mesajul unui pacient, potrivit vremeanoua.ro.

Conducerea spitalului a reacționat imediat după ce imaginile au apărut în spațiul online și explică că vina este a medicilor și asistentelor de gardă, care nu au gestionat situația corespunzător.

„Am verificat cu doamna manager, şi aşa era, doi bolnavi stăteau în acelaşi pat la salonul 6. Vina este a echipei de gardă din acea noapte, care nu a tratat corespunzător o problemã ivită, şi anume: se aflau internaţi mai mulţi bărbaţi decât femei. La saloanele de femei erau paturi libere şi în loc să aducă un pat la salonul 6 sau să ducă bolnavul într-un salon unde erau paturi libere, s-a preferat să fie înghesuiţi doi într-un pat, ceea ce nu este corect. Managerul a dispus un control la Cardiologie, pentru a identifica cine se face vinovat de situaţia jenantă în care au fost puşi cei doi pacienţi, între timp situaţia fiind reglată. Fiecare pacient are patul sãu, nu există doi într-un pat. Vom lua măsuri, asta e clar”, a precizat Adrian Gheorghiu, purtătorul de cuvânt al spitalului bârlădean, potrivit sursei citate.

Citește și
spital
Infirmiere filmate în timp ce mănâncă semințe lângă un pacient cu arsuri, care le cere ajutorul

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult