Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Pacienta din ambulanța care a căzut de pe un pod în Gorj a murit: „Nu am nimic de spus”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un accident grav s-a petrecut pe o șosea din Gorj.

O femeie de 67 de ani, infectată cu coronavirus, a murit, după ce ambulanța care o ducea la spital s-a rastunat lângă un pod.

O mașină i-ar fi apărut brusc în față, iar șoferul de pe salvare nu a putut evita impactul. Cei trei membri ai echipajului sunt răniți.

Femeia - depistată pozitiv cu coronavirus - fusese preluată de ambulanță, de acasă, din Orșova. Cum la spitalul din localitate nu mai erau locuri - ca să fie internată - echipajul de la salvare a fost direcționat spre Târgu Jiu.

Pe Șoseaua Națională 67, în Cornești - Gorj, pe o porțiune dreaptă de drum - șoferul de pe salvare a încercat să depășească o coloană de mașini. Fără să observe echipajul medical, într-o intersecție, un autoturism a virat brusc - la stânga. Salvarea a fost proiectată câțiva metri - prin aer - și s-a prăbușit sub un pod.

Martor: „Se vaită șoferul. El fu mai rău. Și doctorița aici. În dubă era asistenta și bolnavul. Dacă stâlpul ăsta de îl dădu băiatul la o parte era mai încolo, îl omora pe șofer."

Femeia infectată cu COVID-19 s-a stins la spital.

Nicușor Titu, director tehnic Ambulanță Mehedinți: „Pacientul se afla în ambulanță cu membrii ecipajului, era tip B1 cu medic ambulanțier și asistent – toți răniți – da."

Șoferul de pe salvare este în stare gravă. Medicul are o mână ruptă, iar ambulanțierul - fractură la un picior.

Mașina lovită de ambulanță aparține unei firme private, al cărei proprietar nu a dorit să comenteze situația.

Șeful șoferului autoturismului: „Nu am nimic de spus."

Șoferul care ar fi produs accidentul este anchetat acum pentru ucidere din culpă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult