Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Orban: Hotelurile se vor redeschide după data de 15 mai

Your browser doesn't support HTML5 video.

Premierul Ludovic Orban a anunțat alți posibili pași către relaxarea măsurilor de siguranţă, odată cu termenul de 15 mai - avansat de președintele Klaus Iohannis. Astfel, hotelurile ar urma să se redeschidă. Nu și restaurantele.

Șeful Guvernului a mai vorbit, printre altele, despre libertatea de mișcare - despre noile condiții în care vom putea ieși din case și despre alegeri.

Ludovic Orban, prim-ministrul României: "Discuţia a fost legată de metodologia pe care să o aplicăm, adică o analiză din punct de vedere al riscului epidemiologic care este aferent ridicării oricărei măsuri, de restricţie. Că este vorba de libertatea de circulaţie, cae vb de redeschiderea şcolilor, de reluarea transportului. Nu se poate face o relaxare brusca ci trebuie să fie făcută în etape. Parcurile fac parte dintre locuril publice care daac se respectă anumite reguli pot fi deschise. Ceea ce priveşte hotelurile, şi aici sunt nişte reguli şi nu exista o restricţie pentru că acolo sigur să se cazeze o singură persoană, chiar şi în camere cu 2 paturi, să se cazeze mai multe persoane dacă sunt din familie, de asemenea luarea unor măsuri de dezinfecţie.

Restaurantele şi cafenelele, aici opiniile sunt rezervate pentru că riscul epidemiologic e mai mare că nu poţi să porţi mască.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult