Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Olguţa Vasilescu explică de ce a făcut nunta în post. Cum răspunde la atacul lui Orban

Lia Olguţa Vasilescu a reacţionat după atacul lui Ludovic Orban, care a spus că orice român care respectă tradiţiile şi pe semenii săi ştie că în postul Paştelui nu se fac nunţi.

Fostul ministru al Muncii a precizat că nunta religioasă a avut loc pe 24 februarie, iar ”Orban nu mai are subiecte de campanie electorală”.

”Cununia religioasă a avut loc în 24 Februarie, deci într-o perioadă în afara Postului Paştelui. La petrecerea de nunta a fost inclusiv meniu de post pentru cei care au dorit. Înainte de orice, în Postul Paştelui e bine să nu urăști. O predică la care a lipsit Ludovic Orban care nu mai are subiecte de campanie electorală decât atacul la nunta noastră. Dacă nu au cu ce să se laude, împroșcă venin! Atât pot, atât fac!

P.S. Tonalitatea de la atacarea “păgânilor” mi-a amintit de tonalitatea de la mitingul unde întreba:”Cineeeeee esteeee generaaaaalul...” La fel de penibil”, a scris Olguța pe Facebook.

Olguța Vasilescu şi Claudiu Manda au avut petrecere de nuntă sâmbătă, printre invitați aflându-se și Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă.

Citește și
Liviu Dragnea, Olguta Vasilescu
VIDEO cu Dragnea la nunta Olguței Vasilescu, la 7 zile după ce a avut ”dureri măricele”

Președintele PNL Ludovic Orban a avut, duminică, un discurs dur la adresa liderilor PSD care au participat la nunta Olguței Vasilescu și a lui Claudiu Manda.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult