Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Oamenii au luat cu asalt marile parcuri din Capitală. Unii au pentru plaja ecologică, alții au luat calea teraselor

Your browser doesn't support HTML5 video.

Cu prosopul și rogojina sub braț, sute de bucureșteni au mers la plaja ecologică. Încurajați de soare, s-au bronzat pe iarba verde, în spații amenajate în acest scop, în marile parcuri.

Mulți au luat după aceea drumul teraselor, la un prânz lejer, alături de prieteni. Luni îi așteaptă încă o relaxantă zi liberă.

Costumul de baie a fost cea mai întâlnită ținută pe plaja cu iarbă din Orășelul Copiilor. Întâi au fost bunicii, care-și cară fără probleme cu ei și nepoții, și anii.

Apoi, au apărut la plajă, în pas de defilare, oamenii muncii. „Mă relaxez un pic, că am obosit. Doar muncă, muncă și muncă... Lucrez la un magazin de haine în Dorobanți”.

Un domn și-a făcut un videoproiector dintr-un crac de pantalon. Din celălalt, pernuță pentru cap.

Citește și
soare toamna
Vreme frumoasă în întreaga ţară, în mini-vacanţa de 1 Mai. Ploi de scurtă durată, în unele zone

Piele creolă și cultură. Asta îi oferă plaja unui tânăr, care citește idei filozofice în soare: „O forță a acțiunii, care înseamnă întotdeauna pozitivism, viață... și niște vitamina D, da”.

Terasele, neîncăpătoare

Sportul în aer liber a avut un rol secundar.

Tot lângă lac și într-un decor luxuriant au ajuns unii dintre cei care și-au petrecut prima parte a zilei în parc. Ca să nu se ascundă în restaurante închise, le-au ales pe acelea cu terasă ori cu deschidere spre soare.

S-au ocupat imediat toate mesele, cu clienți relaxați sau cu familii întregi.

Cu platouri spectaculoase în jur și apa liniștită a lacului, unii n-au scăpat totuși de dorul de mare. Luni, de 1 mai, angajații se vor bucura de o zi liberă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult