Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Descoperirea colosală făcută de autorități sub o barcă scufundată pe Dunăre

Your browser doesn't support HTML5 video.

Captură stupefiantă pe Dunăre, la Sfântu Gheorghe. Poliţiştii au găsit o tonă de heroină, în timp ce investigau o ambarcaţiune scufundată.

Unii martori spun că în barcă s-ar fi aflat doi cetăţeni spanioli care, după ce au naufragiat, ar fi chemat în ajutor nişte complici.

Gigel Lazăr, preşedintele CIADO: „Se pare că e vorba de o barcă ce are fund dublu, e din metal şi înăuntru era o tonă de praf alb care se pare ar fi cocaină. Nu ne miră, că România este la intersecţia a patru rute mari de trafic de droguri. Este alarmant, pentru că România nu mai e de mult doar o ţară de tranzit, ci şi de consum.”

Localnicii spun că suspecţii ar fi fost cazaţi zilele trecute la o pensiune din zonă. Alături de cetăţenii spanioli ar fi implicaţi şi doi români, o femeie şi un bărbat.

Aceştia din urmă ar fi fost reperaţi de poliţişti în momentul în care încercau să preia încărcătura din barca scufundată.

Citește și
barbat in catuse
Un traficant de droguri, ridicat din curtea ANAF

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult