Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O tânără „frumoasă” de 15 ani a fost înjunghiată mortal. Suspectul de 16 ani a fost reținut. Ce NU spune Poliția

O tânără de 15 ani a fost înjunghiată mortal, iar colegii ei au lansat o strângere de fonduri pentru a ajuta familia.

Holly Newton, în vârstă de 15 ani, a fost ucisă de un tânăr de 16 ani, în localitatea Hexham, Marea Britanie, potrivit poliției. La fața locului, colegii fetei au ridicat un altar de flori și lumânări, și au demarat și o strângere de fonduri pentru ajutorarea familiei greu încercate, ajungându-se rapid la suma de 3.000 de lire sterline, potrivit publicației Daily Star.

Era o fată „frumoasă”, potrivit relatărilor cunoscuților ei, cunoscută drept Holly Newton.

„Pentru iubita noastră Holly. Suntem greu încercați. Te iubim atât de mult” a fost mesajul lăsat de mama fetei, pe rețelele de socializare.

Potrivit oficialilor poliției, în atac a fost ucisă tânăra de 15 ani, dar a fost rănit și un băiat de 16 ani, care a fost transportat la spital, dar nu are răni grave.

Citește și
injunghiata austria
Scene horror în Austria. O româncă, înjunghiată de iubit. Bărbatul a atacat mai mulți oameni și polițiști, cu o armă de asalt

„Ne gândim la familie, dar și la cei apropiați de Holly, și îi susținem cât de mult putem. Investigația este în desfășurare și am dori să le mulțumim oamenilor din Hexham, care ne-au ajutat foarte mult în anchetă. Familia lui Holly Newton este „devastată dincolo de cuvinte” a declarat un oficial al poliției.

Ofițerii de poliție vor patrula în zona unde a avut loc crima. „Cu un adolescent pus sub acuzare în legătură cu acest incident, rugăm evitarea oricăror speculații – atât în comunitate, cât și pe rețelele de socializare – întrucât ar putea pune în pericol procedurile legale desfășurate” au mai comunicat ofițerii, fără să dea alte detalii despre crimă. Suspectul este minor și din acest motiv numele său nu a fost făcut public, arată sursa citată.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult