Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O tânără se luptă cu tâlharul care a atacat-o pe stradă, în centrul Timișoarei. Incidentul, FILMAT

O tânără din Timişoara a fost atacată chiar în centrul orașului de un tâlhar.

Deși cele două prietene care o însoțeau s-au speriat și au fugit, fata nu s-a pierdut și s-a luptat cu bărbatul care a atacat-o. Potrivit Opinia Timișoarei, cele două prietene au sunat după ajutoare.

Bărbatul a început să o îmbrâncească pe fată, să tragă de haine și de geantă, pe care voia să o fure. Fata i-a ținut piept și a începu să se lupte cu tâlharul, reușind chiar să-și recupereze geanta la un moment dat. Însă bărbatul i-a dat câteva lovituri puternice și fata nu a mai reușit să-i facă față, cedându-i poșeta. Tâlharul a luat-o şi a fugit.

Incidentul, care a avut loc vineri seară, a fost filmat de o cameră de supraveghere de pe stradă.

A doua zi, individul a folosit cardul bancar pe care l-a găsit în poşeta tinerei tâlhărite. A făcut mai multe cumpărături sub 100 de lei, ca să evite introducerea codului PIN. Bărbatul nu a știut însă că tânăra anunțase furtul cardului, iar acesta era deja urmărit de polițiști.

Monitorizând utilizarea cardului, polițiștii l-au identificat și prins în scurt timp. Mai mult, oamenii legii au reuşit să recupereze poşeta tinerei atacate, cu toate bunurile în ea.

Tâlharul, un bărbat de 33 de ani, le-a vorbit poliţiştilor numai în engleză, astfel că aceștia au adus la audieri şi un translator. Ulterior și-au dat seama că este român și a încercat să-i păcălească.  

”Vineri seara, în apropiere de miezul nopţii, un bărbat în vârstă de 33 de ani ar fi deposedat prin violenţă o fată de poşeta, telefonul mobil şi carduri şi a folosit cardul contactless. Bărbatul a fost identificat în jurul orelor prânzului şi depistat în Timişoara în cursul serii. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore”, au transmis reprezentanţii IPJ Timiş.

Bărbatul va fi dus la instanță cu propunere de arestare preventivă pentru tâlhărie. 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult