Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O tânără din Olt a fost înjunghiată de soțul ei, după un conflict spontan

O femeie în vârstă de 32 de ani, din Slatina, a avut nevoie de îngrijiri medicale, vineri dimineaţă, după ce a fost lovită de soţ şi înjunghiată în zona abdomenului, după în urma unui conflict spontan, informează Agerpres.

Bărbatul a sunat apoi la 112 pentru a solicita un echipaj medical care să-i acorde îngrijiri femeii, susţinând că ar fi înjunghiat-o "din joacă".

"În dimineaţa zilei de 10 decembrie a.c., la ora 4,57, un bărbat, în vârsta de 25 de ani, din comuna Teslui, a sesizat prin apel unic de urgenta 112, faptul că în timp ce se afla într-o locuinţă de pe strada Castanilor, din municipiul Slatina, împreună cu soţia sa, din joacă, ar fi înjunghiat-o superficial în zona toracelui, solicitând un echipaj de ambulanţa pentru acordarea de îngrijiri medicale", au spus reprezentanţii IPJ Olt.

Femeia a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, iar bărbatul a fost condus la sediul IPJ Olt pentru audieri şi pentru emiterea unui ordin de protecţie provizoriu.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că, în urma unui conflict spontan, bărbatul ar fi lovit-o pe femeie la nivelul feţei şi i-ar fi provocat şi o rană la nivelul toracelui cu un obiect tăietor-înţepător.

Citește și
Politie
Un bărbat ar fi încercat să se sinucidă în timp ce transmitea în direct pe o reţea de socializare, în Olt

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult